Zur Bedeutung der Wohnungspolitik für die Regionalpolitik und Raumordnung. - Lauschmann, E.
Oblastno-politické dôsledky opatrení v bytovej politike. Väzby medzi trhom bytov a trhom práce. Zmeny podmienok pre využívanie bytov a vytváranie "osobitných trhov". Plošný vývoj sídiel a požiadavky na voľný priestor. Realizácia opatrení v bytovej politike na základe dopytu a ponuky bytov.