Bližajšije perspektivy akcionirovanija ekonomiki SSSR. - Ševcov, A.V
Účastinné spoločnosti a spoločnosti s ručením obmedzeným v ZSSR. Účastinná forma vlastníctva. Právne predpoklady premeny podnikov na účastinné spoločnosti (teória a prax). Funkcie účastinného vlastníctva (finančná, kontrolná, organizačná). Algoritmy premeny podnikov na účastinnú spoločnosť. Účastiny a fiktívny kapitál.