Experimenty s predajom účastín podnikovým zamestnancom vo vyspelých štátoch. - Hermannová, L.
Účasť zamestnancov na vlastníctve podniku formou predaja účastín. Daňové úľavy na stimulovanie priemyselných spoločností k zavádzaniu účastinných programov. Japonský motivačný systém zamestnancov (konzultatívny, participatívny systém).