Nadnárodní společnosti a jejich příspěvek k modernizaci ekonomických struktur rozvojových zemí. - Bohatá, M.
Podiel nadnárodných spoločností na pridanej hodnote vytvorenej v trhových ekonomikách a na svetovom zahraničnom obchode. Priame zahraničné investície nadnárodných spoločností. Zmeny v postavení nadnárodných spoločností jednotlivých krajín v zahraničných investíciach. Úloha nadnárodných spoločností v modernizácii ekonomických štruktúr rozvojových krajín.