<The> development of individual and cooperative labour activity in the Soviet Union. - Plokker, K.
Prehľad rastu podnikania jednotlivcami a družstvami v ZSSR od roku 1983. Motivácia podnikania štátom, jeho druhy a vznikajúce problémy. Postoje verejnosti k súkromnému podnikaniu. Štatistické údaje.