Sobstvennost', rynok i den'gi: puti reform. - Bernholz, P.
Význam trhových cien v reforme plánovanej ekonomiky. Úloha finančných trhov a finančných inštitúcií v rozdeľovaní zdrojov. Analýza politicko-ekonomických problémov ako dôsledku chybných alebo zle koordinovaných reformistických opatrení. Možnosti odvrátenia negatívnych ekonomických dopadov nekoordinovaných postupných zmien.