Finanční politika v roce 1990 a v roce 1991. - Kočárník, I.
Východiská štruktúrneho zamerania čs. finančnej a menovej politiky v roku 1990. Faktory ovplyvňujúce vývoj ekonomiky ČSFR v roku 1990. Predbežná bilancia plnenia daných cieľov finančnej politiky. Hlavné opatrenia hospodárskej politiky realizované v roku 1990. Základné obrysy finančnej politiky pre rok 1991 (pod vplyvom vonkajších faktorov a zámerov ekonomickej reformy a úloh menovej a finančnej politiky).