Haushaltsaufstellung und -ausführung in den Verwaltungen der Länder. - Watzka, B.
Vo finančnej ústave SRN je zakotvená autonómia rozpočtov spolku, krajín a jednotlivých obcí. Rozpočet krajiny sa delí na celkový plán a jednotlivé plány. Systematika rozpočtových plánov, jej rozčlenenie na kapitoly a jednotlivé názvy. Funkčné ukazovatele rozpočtových miest pre potreby finančnej štatistiky.