Nekotoryje voprosy vnutribjudžetnych otnošenij. - Kočetova, N.D
Podstata vnútrorozpočtových vzťahov (vertikálne územné prerozdeľovanie finančných zdrojov). Hlavné formy vnútrorozpočtových vzťahov (rozpočtová regulácia, korekcia plánu, vzájomné zúčtovania, bezúročné pôžičky, kontrolno-revízna činnosť). Schéma vnútrorozpočtových vzťahov v podmienkach územného samofinancovania. Predpoklady optimalizácie vnútrorozpočtových vzťahov.