Polution subsidies and multiple local optima. - Palmquist, R.
Úloha subvencií firmám, určených na znižovanie znečisťovania ovzdušia. Popis analýzy čiastočnej rovnováhy priemyslu s konštantnými nákladmi s fixnými proporciami medzi znečisťovaním a výrobou. Výpočty minimálnych nákladov firiem, vyplývajúcich z typických hodnôt parametrov nákladových funkcií.