<Das> gerichtliche und das aussergerichtliche Rechtsbehelfsverfahren im Steuerrecht. - Beck, H.-J
Funkcie mimosúdneho dočasného právneho procesu v daňovom práve pri právnej ochrane daňovníka, pri vlastnej kontrole daňovej správy. Súdny dočasný právny proces podľa finančného súdneho poriadku. Úloha senátu spolkového finančného súdneho dvora a senátorov finančných súdov v rámci spolkovej krajiny SRN.