<Die> Steuerveränderungen mit dem Einigungsvertrag und ihre Wirkungen. 2. - Balling, H.
Nové zákonné opatrenia pre päť nových spolkových východných krajín a Východný Berlín v oblasti: poľnohospodárstva a lesníctva, zhodnotenie základného kapitálu, povojnových stavieb bytového hospodárstva, prijatie základného daňového systému v býv. NDR od 1.1.1991.