Steuereinnahmen und Wirtschaftsförderung in den neuen Bundesländern. - Hagedorn, G.
Radikálne zmeny v príjmovej oblasti rozpočtu v nových spolkových krajinách SRN. Príčiny slabého prírastku daňových príjmov do východonemeckých krajín. Potreba investícií a koncepcia cielenej podpory hospodárstva v bývalom NDR pozostáva z maximálnej stimulácie hospodárskeho rozvoja.