Fond oplaty truda: formirovanije i regulirovanije. - Sidorova, Ž.I
Nedostatky normatívnej metódy tvorby fondu odmeňovania za prácu. Daňová regulácia objemu prostriedkov na odmeňovanie. Základné druhy daní z príjmov v praxi kapitalistických krajín. Zdanenie odmeny za prácu v štátnych podnikoch v ZSSR v súvislosti so zmenami ukazovateľov efektívnosti výroby. Regulovanie prostriedkov na odmeňovanie na úrovni podnikov a výrobných jednotiek.