Kommunale Finanzen und Haushalte- ein grosses Problem für die Entwicklung in der DDR. - Winkel, R.
Riešenie problémov financovania a rozpočtovania v súvislosti so spojením obidvoch nemeckých štátov. Štatistické údaje o vývoji komunálnych príjmov v NDR. Možnosti platenia daní a konkurencieschopnosť východonemeckých podnikov. Špecifické črty vytvárania rozpočtu v súčasných podmienkach.