Některé aspekty finančního hospodaření v podmínkach tržního hospodářství. - Kaminský, R.
Izolovanosť finančných fondov v minulosti a jej negatívne dôsledky. Nové zákony, ich súvislosť s predchádzajúcou praxou a možné spôsoby prechodu.