Rentabilita vložených prostředků a podniková rizika ve finančním rozhodování. 3. - Míková, Marie
Pohyb cien akcií vo vzťahu k zmenám na trhu. Koeficient beta portfolia ako miera premenlivosti tržnej ceny akcie vo vzťahu k priemernej cene akcie.