Akcionernyj kommerčeskij bank. - Kondratenko, Ju.I
Opatrenia na zásadnú prestavbu činnosti bánk v podmienkach radikálnej reformy hospodárskeho mechanizmu. Hlavné etapy prestavby úverového systému. Organizačná prestavba činnosti a štruktúry bánk v ZSSR. Úloha účastinnej komerčnej banky. Cesty premeny štátnych špecializovaných bánk na účastinné komerčné banky.