Klient si vyberie. Budú britské banky pre nás vzorom? - Čerteková, Jarmila
Dlhodobé vklady sú pre každý štát významným úverovým zdrojom najmä na financovanie investícií. Charakteristika služieb, ktoré poskytujú svojim klientom banky V. Británie a ktoré sú zamerané na udržanie čo najväčšieho počtu zákazníkov.