Malé podniky jsou páteří ekonomiky, říká K. Kotas, prezident Banky Bohemia, která by měla sloužit především živnostníkům a drobným podnikatelům. - Kotas, J.
Rozhovor o založení Banky Bohemia, o účastinároch Banky, o filozofii a zamestnancoch banky. Charakteristika úverovej činnosti Banky. Predstavy o úspešnosti drobného podnikania. Odmietavé stanovisko k zákonu o pôde. Názor na súčasné ekonomické dianie v ČSFR.