Sbereženija naselenija i ekonomika. - Pavlov, V.A
Vplyv úspor na ekonomický rast. Úspory ako sociálno-ekonomický fenomén. Základné sústavy úspor (bankové, poistné, cenné papiere). Úloha fondu úspor obyvateľstva vo finančno-úverovom mechanizme. Postavenie úspor obyvateľstva v trhovej ekonomike. Úspory a investície. Úspory ako zdroj kapitálu (úverového fondu).