Cointegration between exchange rates and relative prices: another view. - Canarella, G.
Preskúmanie kointegračnej vlastnosti menových kurzov a pomerných cien z pozície parity kúpnej sily, za použitia parametra premeny času. Predpokladá sa, že zistený nedostatok kointegrácie zo súčasnej literatúry môže byť dôsledok nestacionárnosti samotných kointegrujúcich regresných parametrov.