Financial and material transfers between East and West Germany. - Lisiecki, J.
Skúmajú sa prevody finančných prostriedkov a dotácií prebiehajúce v rámci ekonomických vzťahov oboch nemeckých štátov, ako aj ich význam pre ekonomiku NDR. Jednotlivé oblasti platieb zahrňujú najmä podiel SRN na udržiavaní medzištátnej infraštruktúry a spoločne využívaných služieb, platby občanom NDR a obchodné transakcie.