Fiscal policy and the real exchange rate. - Devereux, M.B
Prehodnotenie konvenčných názorov o fiškálnej politike pri pružných menových kurzoch za použitia rozšírenej verzie Dornbuschovho modelu. Skúmajú sa determinanty variability nominálneho a reálneho menového kurzu, ako aj účinky výstupov expanznej fiškálnej politiky pri pružných menových kurzoch.