Inflace a nerovnováha v podmínkách administratívní tvorby cen. - Cvengroš, F.
Príčiny dopytovej a ponukovej inflácie. Formy inflácie v podmienkach administratívnej tvorby cien. Zisťovanie tovarovo-peňažnej nerovnováhy na spotrebiteľskom trhu. Ukazovatele stavu a zmeny nerovnováhy.