Jaká inflace? - Kolář, J.
Inflácia ako všeobecný sprievodný jav rastu. Vonkajšie vplyvy zahraničnoobchodných operácií medzi krajinami RVHP v konvertibilnej mene a vplyv reformných opatrení na rast a výšku inflácie. Riziká v kurzovej politike čs. meny voči konvertibilným menám. Pomer kúpnej sily meny k oficiálnemu kurzu.