K otázkám přechodu čs. koruny na jednotný a rovnovážný kurs. - Mandel, Martin
Medzinárodný menový fond a pluralita devízových kurzov. Všeobecné príčiny a dôsledky diferenciácie devízových kurzov. Pluralita čs. korunovej sústavy. Jednotný kurz v oblasti turistického ruchu. Jednotný kurz v oblasti obchodných platieb. Jednotný kurz pre obchodné platby a turistický ruch.