Valjutnyj rynok v SSSR: stanovlenije, regulirovanije, razvitije. - Rasskazov, Je.Je
Možnosti obehu zahraničnej meny na vnútornom peňažnom trhu ZSSR. Faktory dopytu po zahraničnej mene. Začiatky formovania devízového trhu v ZSSR v 80. rokoch. Štátna regulácia v devízovej oblasti. Lokálne devízové trhy. Väzby medzi budovaním devízových trhov a devízovým kurzom rubľa.