Býci a medvědi v Budapešti. Exkluzivní rozhovor s předsedou maďarské burzy. - Bokros, L.
Určenie významu kapitálového trhu a burzy v procese transformácie direktívne riadenej ekonomiky na trhovú. Popis fungovania a uvedenie problémov budapeštianskej burzy. Základné údaje o tejto burze. Druhy cenných papierov, s ktorými sa na budapeštianskej burze obchoduje. Pohyb kurzov obligácií. Účasť zahraničných investorov. Spôsoby vyjadrenia situácie na burze.