Problemy internacionalizacii fondovych rynkov. - Karpunin, V.N
Rozvoj trhu cenných papierov a fondových búrz v ZSSR a cesty ich internacionalizácie. Rozvoj hlavných svetových fondových trhov v roku 1987. Osobitosti fungovania a rozvoja nových fondových trhov. Faktory internacionalizácie týchto trhov. Fondové burzy rozvojových krajín.