Rynok cennych bumag: problemy i puti formirovanija. - Morgačeva, I.A
Nové prístupy k organizácii financovania a úverovania hospodárskych článkov a mobilizácii úverových zdrojov. Vydávanie a obeh cenných papierov centrálnych a miestnych vládnych orgánov, podnikov a bánk. Realizácia fondových operácií a budovanie trhu cenných papierov. Prvotný a druhotný obeh cenných papierov. Etapy budovania trhu cenných papierov.