Structure and performance: global interdependence of stock markets around the crash of October 1987. - Bertero, E.
Podľa nových údajov o cenových indexoch akcií sa nezistilo, že podstatné rozdiely v reakcii na krach búrz v jednotlivých krajinách v októbri 1987 súvisia so štruktúrou trhov. Skúma sa aj jedna z mier previazanosti trhov, t.j. predaj zahraničných cenných papierov na domácich trhoch. Tento predaj súvisí so vzájomnou závislosťou trhov.