Determinants of voluntary and involuntary bank lending to developing countries in the 1980 s. - Nunnenkamp, P.
Nové trendy v stratégii bánk, pokiaľ ide o rizikovosť pôžičiek rozvojovým krajinám. Úvery na základe hodnotenia ekonomického výsledku požadovateľa úveru a úvery na odporúčanie verejných agencií a organizácií. Identifikácia režimov komerčných pôžičiek rozvojovým krajinám a ich ovplyvnenie rizikami suverenity od roku 1982.