O pokazateljach kreditosposobnosti. - Čikina, M.O
Ukazovatele úverovej schopnosti (koeficient likvidity, koeficient pokrytia, ukazovateľ zabezpečenia vlastnými zdrojmi), ich charakteristika a štruktúra. Metodika stanovenia stupňa úverovej schopnosti podnikov z hľadiska jednotlivých ukazovateľov.