Osnovnyje napravlenija kreditnoj politiki v sovremennych uslovijach. - Mirkin, Ja.M
Podmienky formovania bankovej úverovej politiky ZSSR. Situácia v peňažno-úverovej oblasti. Hlavný cieľ a varianty úverovej politiky. Úverová politika v podmienkach pomalého tempa odštátnenia vlastníctva. Nástroje realizácie úverovej politiky. Vplyv úverovej reštrikcie na výrobu. Úverová politika v podmienkach rýchleho tempa odštátnenia vlastníctva.