Voprosy kreditovanija vnešneekonomičeskoj dejatel'nosti. - Vasil'jev, G.I
Problémy úverovania zahraničnoobchodnej činnosti malých a stredných podnikov v ZSSR. Postoj bánk k hodnoteniu platobnej schopnosti klientely. Analýza materiálno-finančnej situácie firmy. Zdroje informácií pre analýzu stupňa zabezpečenia poskytnutých úverov. Úroky za úver. Predpoklady rentability úverových operácií.