Bulharská ekonomika ve svízelné situaci. Rozhovor s rektorem Sofijské univerzity. - Popov, N.
Zložitosť prechodu Bulharska k trhovej ekonomike. Diskusie o postupe reformných krokov. Rozpornosť zákona o privatizácii poľnohospodárskej pôdy. Priebeh privatizácie. Správanie sa podnikov v pomerne vysokej miere inflácie. Možnosti využitia zahraničnej finančnej pomoci. Pokles hodnoty leva a vývoj priemerných miezd.