Karibská oblast. Pokračování z čísla 7/90. - Hálek, Z.
Vývoj a súčasný stav ekonomík Karibskej oblasti orientovaných na vývoz surovín a ropy. Závislosť týchto krajín na cestovnom ruchu. Rozvoj zahraničného obchodu a vzájomných vzťahov týchto krajín s ČSFR od r. 1945. Dovoz, vývoz a obchodná bilancia ČSFR s Karibskou oblasťou.