Meksiko: liberalna filozofija razvoja. - Ranhel, J.L
Mexiko už 5 rokov vytrvalo mení svoju hospodársku orientáciu a dosahovanými výsledkami získava obdiv celého sveta. Rozhovor s ekonomickým poradcom mexického veľvyslanectva v Juhoslávii. Ciele nového hospodárskeho programu. Darí sa účinne tlmiť infláciu. Zameranie investičnej činnosti. Spoluúčasť zahraničného kapitálu.