Možnosti integrace existují. - Bálek, Alexej
Pohľad na jednotnú česko-slovenskú ekonomiku. Zaostávanie ekonomickej úrovne Slovenska za českými krajinami v rakúsko-uhorskej monarchii. Údaje o ekonomickom rozvoji v prvej republike. Zbližovanie ekonomickej úrovne v r. 1945-1990. Rýchlejšie tempá rastu na Slovensku ako v Čechách. Porovnanie vývinu životnej úrovne. Predpoklady pre efektívne prehlbovanie integrácie.