Német egység - gazdasági problémák. - König, R.
Analýza hospodárskych problémov, ktoré vyplývajú zo zjednotenia dvoch nemeckých štátov. Veľkorysé riešenie menových otázok zo strany SRN. Podstatné finančné čiastky určené na sanovanie hospodárstva NDR. Pomoc podnikom bývalej NDR pri prekonaní počiatočných ťažkostí.