O projekcie programu na lata 1991-1993. - Porwit, K.
Perspektívny cieľ prispôsobenie kvantitatívnych čęt poľskej ekonomiky a jej fungovania štandardom a požiadavkam budúcej integrovanej Európy. Interpretácie a hodnotenia rozvojových procesov a premien trhového hospodárstva. Problémy štátneho intervencionizmu. Privatizáciou k prevahe súkromného vlastníctva. Program terapeutickej činnosti.