Pljuralizm v ekonomike i razvitije obščestva. - Bassetti, P.
Analýza pluralizmu v ekonomike a rozvoja spoločnosti na talianskom príklade. Rozbor ekonomického, politického a sociálneho pluralizmu. Záver, že pluralizmus vo všetkých aspektoch hral kľúčovú úlohu pri dosahovaní vysokej úrovne ekonomického a sociálneho rozvoja Talianska.