Poľska - EWG - Swiat w liczbach. - Simbierowicz, H.
Porovnanie EHS s inými svetovými hospodársky vyspelými štátmi. Hodnotenie ekonomického významu jednotlivých členských krajín EHS. Porovnanie Poľska s jednotlivými krajinami EHS. Porovnanie EHS, USA a Japonska - výroba a ekonomický potenciál, výroba vybraných výrobkov, štruktúra užívania pôdy, vybavenie fariem strojmi a zvieratami, produkcia dôležitých plodín. Ekonomický potenciál krajín EHS.