Prognoza rozwoju sytuacji gospodarczej kraju w roku 1990.
Všeobecná charakteristika hospodárskeho vývoja v Poľsku v r. 1990. Materiálna výroba - priemysel, palivá a energia, stavebníctvo, roľníctvo, doprava, spoje. Pracovný trh, príjmy a výdavky obyvateľstva. Devízový trh a zahraničný obchod. Národný dôchodok a investície. Spoločenská oblasť. Obecné hospodárstvo. Bytová výstavba.