Rakousko vstupuje do 90. let. - Urban, Luděk
Špecifiká ekonomického vývoja Rakúska od roku 1949. Súčasná výkonnosť rakúskej ekonomiky a predpoklady jej budúceho vývoja. Snahy o vstup Rakúska do ES a pripojenia sa k európskemu menovému systému. Postupné zvyšovanie ponuky na pracovnom trhu. Dynamika vonkajších ekonomických vzťahov Rakúska v rokoch 1973-1994.