Chozjajstvennaja reforma v Vostočnoj Jevrope. - Jovovic, D.
Hospodárska úroveň siedmich bývalých socialistických štátov. Keďže si vypracovali novú filozófiu rozvoja, začal tam hrať významnú úlohu Medzinárodný menový fond. Jeho požiadavky na privatizáciu, reštrukturalizáciu, finančnú politiku a liberalizáciu zahraničného obchodu. Ozdravenie ich hospodárstva si vyžaduje značné zahraničné úvery - údaje.