Franchising: Šance pro východní Evropu? - Urban, J.
S postupujúcou privatizáciou obchodnej siete a ďalších nebytových priestorov vznikajú vo východoeurópskych krajinách veľké možnosti pre rozvoj franchisingu (franchising je kúpa oprávnenia na predaj určitého druhu tovarov, či poskytovanie služieb). Určenie výhod franchisingu z hľadiska západných firiem a z hľadiska nových podnikateľov vo východoeurópskych krajinách.