K některým otázkám reformních procesů ve východní a střední Evropě. - Novotná, G.
Rozdiely v podmienkach a realizáciách reforiem vo východoeurópskych krajinách. Výhody a nevýhody konsolidačných programov Maďarskej a Poľskej republiky, i ČSFR v rokoch 1990 až 1991. Hospodárska reforma v ZSSR a normalizácia zahraničnoobchodných vzťahov medzi malými ekonomikami východoeurópskych krajín (RVHP) a ZSSR.