K strategii privatizace. 2. - Klusoň, Václav
Privatizácia - cesta k demonopolizácii. Etapy privatizácie. Nevyhnutnosť oddelenia procesu privatizácie od štátneho rozpočtu. Formovanie inštitucionálneho rámca privatizácie. Hlavné zásady hospodárskej politiky na podporu privatizácie. Vytváranie priaznivých podmienok pre rýchly rozvoj drobného súkromného podnikania ako súčasť privatizácie.